Nieuwe registratie

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsnaam
Geslacht*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Straat*
Huisnummer*
Postcode*
Plaats*
Land*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Typ deze tekens over*
Captcha

Ondernemersladder voor (startende) zelfstandige ondernemers
18-07-2013
Starters, kleinschalige ondernemers en ZZP`ers hebben behoefte aan ondersteuning voor het neerzetten van een gezonde onderneming. Zij willen bovendien in een oogwenk zien hoe ze er voor staan. Wensen en idee├źn moeten direct vertaalt worden in concrete strategieen en meetbare doelen. Voor ambitieuze en leergierige ondernemers is de Ondernemersladder, een uniek coachings- en trainingsprogramma, ontwikkeld.

Inschrijving van start open training Resultaatgericht Ondernemen
11-06-2013
Vanaf vandaag kan er worden aangemeld voor de training Resultaatgericht Ondernemen met BusinessScorecard. Deze praktische en interactieve training is bedoeld voor ondernemers en managers die willen groeien naar beter.

Nieuw! Mindmap training nu ook in Zutphen
10-06-2013
Met ingang van donderdag 27 juni 2013 start BSC College met het geven van de training Mindmappen voor structuur in je Onderneming ook in Zutphen

Medewerkers trots op betrokken werkgever
22-08-2012
Bedrijven die maatschappelijke betrokkenheid tonen kunnen rekenen op positiever personeel dan andere organisaties. Dat blijkt uit het Beste Werkgeversonderzoek van Effectory en VNU Vacature Media onder werknemers van 269 bedrijven en instellingen.

Vijfenzeventig procent van de werknemers werkt op vaste tijden
21-08-2012
Elke dag bepalen hoeveel uren je wilt werken? Bijna 8% van de werknemers kan dat mits de begin- en eindtijden binnen vaste tijdvakken vallen (het werken in zogeheten bloktijden)

BusinessScorecard zoekt samenwerkende partners
16-06-2012
GIC Consultancy biedt hulp bij het uitbouwen van prestatiemanagement in ondernemingen en organisaties. Hiervoor vermarkt en implementeert zij het label BusinessScorecard, als managementmethodiek. Zij wil BusinessScorecard de komende jaren uitbreiden tot een stevig merk door inzet van een forse groeistrategie en zoekt hiervoor samenwerkende partners.

Subsidie het Nieuwe Werken
28-09-2011
Vanaf 3 oktober 2011 kunnen ondernemers een subsidie aanvragen voor het doorvoeren van het nieuwe werken.

Nieuwe applicatie in gebruik
28-09-2011
De nieuwe Business Scorecard applicatie is gereed en wordt momenteel uitvoerig getest.