Over ons

De BusinessScorecard is filosofie, een uniek hulpmiddel om elke organisatie of bedrijf in gezamenlijkheid te laten werken aan het bereiken van de visie en missie. Directie, managers en alle medewerkers hebben de visie helder op het netvlies, zetten zich in om hun optimale bijdrage te leveren aan het eindresultaat en krijgen  de ondersteuning en waardering die ze verdienen. Door de BusinessScorecard effectief in te zetten en toe te passen wordt het ondernemerschap op de werkvloer en daarmee het werkplezier vergroot, worden medewerkers winnaars en worden klanten en relaties fans van de organisatie. Een een-tweetje dat voor de lange termijn zekerheid biedt.

Het vermarkten en projectbegeleiding van de BusinessScorecard vindt plaats onder leiding van BSC Consultancy B.V. Binnen de Consultancy werken diverse Zelfstandige Professionals samen om efficiënt en effectief opdrachten uit te voeren. Hierdoor garanderen we een optimale resultaat voor een betaalbare en overzichtelijke investering. ?

Stanley Neyndorff, (founder) sales, consultant, training, project management
Jan Toering, business consultant (implementatie, training/coaching) 
Peter van Voorthuysen, ICT specialist (development en dashboarding)

Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek alle details. Neem voor vragen contact op met Stanley Neyndorff, 06 253 628 67 of stuur een e-mail naar: stanley@businessscorecard.nl?

Wij zijn als Maatschappelijk Betrokken Ondernemers initiatiefnemers van Stichting jobzzpmaatje en creëren hiermee impact in onze samenleving. www.026aanhetwerk.nl